Çaykur Rizespor'a Çek savunmacı

Çaykur Rizespor transfer döneminde Leonard Kweuke, Necati, Kıvanç, Kağan, Ousmane Vıera, Mariuz Pawelek, Tevfik Köse, Koray Altınay, Ludovıc Sylvestre ve Hurşut'u renklerine bağlamıştı. ALİ ADNAN İMZAYA BEKLENİYOR Çaykur Rizespor uzun zamandır peşinde old

Çaykur Rizespor'a Çek savunmacı

Çaykur Rizespor transfer döneminde Leonard Kweuke, Necati, Kıvanç, Kağan, Ousmane Vıera, Mariuz Pawelek, Tevfik Köse, Koray Altınay, Ludovıc Sylvestre ve Hurşut'u renklerine bağlamıştı.
 
ALİ ADNAN İMZAYA BEKLENİYOR
 
Çaykur Rizespor uzun zamandır peşinde olduğu FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Irak Milli Takımında mücadele eden Ali Adnan Kadhim'e de son teklifini yaptı. Iraklı oyuncu için Bağdat kulübüyle uzun pazarlıklar sonucunda 650 bin dolara anlaşan yeşil mavililer genç futbolcuyla da el sıkıştı. Yapılan prensip anlaşmasından sonra Türkiye'ye gelmesi beklenen ancak gelişi geciken Ali Adnan'ın menajerinden kaynaklanan bir sorun olduğu belirtildi. Genç sol bekin Pazartesi günü İstanbul'a gelerek yeşil mavili kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler