Çaykur Rizespor Süper Lig'e çıkmak istiyor

 Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Süper Lig'e şampiyon olarak yükselmek istediklerini söyledi.      Ferah,yaptığı açıklamada, geçen hafta aldıkları Ankaragücü galibiyetiyle liderliğe yükselerek Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantiledikle

Çaykur Rizespor Süper Lig'e çıkmak istiyor

 

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Süper Lig'e şampiyon olarak yükselmek istediklerini söyledi. 
     
Ferah,yaptığı açıklamada, geçen hafta aldıkları Ankaragücü galibiyetiyle liderliğe yükselerek Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantilediklerini anımsatarak, "Biz Süper Lig'e şampiyon olarak yükselmek istiyoruz. Bu nedenle yarın Bucaspor ile oynayacağımız maçı çok önemsiyoruz" dedi. 
     
Takımda oyuncuların öz güvenlerinin ve morallerinin yerinde olduğunu ifade eden Ferah, şunları kaydetti: 
     
"Sakatlığı bulunan Depetris dışında bir eksiğimiz yok. Bucaspor karşısında güzel bir oyun sonunda 3 puana ulaşarak, çalışmalarımızın meyvesini almak istiyoruz. Bunu başaracak teknik heyete, kaliteli ve geniş bir kadroya sahibiz. Kalan 2 maçımızı kazanarak istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler