Çaykur Rizespor öğrencilerle buluştu

Futbolcu Sezer Özmen: ''Mustafa Denizli'nin takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum'' PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporlu futbolcular, Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde öğrenciler ile buluştu.    Rizesporlu futbolcular Sezer Öz

Çaykur Rizespor öğrencilerle buluştu

Futbolcu Sezer Özmen: ''Mustafa Denizli'nin takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum''

 PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporlu futbolcular, Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde öğrenciler ile buluştu. 
   
Rizesporlu futbolcular Sezer Özmen, Orhan Ovacıklı, Şahin Ali Terzi, Muhammet Emre Kalkan ve Rizespor Futbol Şube Başkanı Mustafa Baltacı, üniversitenin Çayeli yerleşkesindeki Eğitim Fakültesi'nde öğrenciler ile biraraya gelip, sohbet etti. 
     
Futbolculardan Özmen, bir öğrencinin ''Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesi konusundaki görüşlerini sorması üzerine şöyle konuştu: 
     
''Denizli'nin teknik direktör olarak takımın başına geçmesi Rizesporlu futbolcuları başarıyı yakalamak için kamçılayacaktır. Denizli transferinin rakip takımları Çaykur Rizespor'a karşı daha kontrollü hale getirecek.
 
Transferlerde diğer kulüplerin gözleri çok daha fazla üzerimizde olacak. Tabii ki bu durum Mustafa Denizli'den ve kulübün büyüklüğündendir. Denizli'nin takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum'' 
     
Özmen, bir başka öğrencinin her türlü imkana sahip olmasına rağmen başarılı olamadığını söylemesi üzerine de şunları anlattı: 
   
''Karadeniz insanı biraz sabırsız. Çaykur Rizespor şu an hak ettiği yerde değil. PTT 1. Lig gerçekten çok zorlu bir lig. Maçlar süper ligden daha çekişmeli geçiyor. Sürekli her oyuncu, oyunun her bölgesinde mücadele içinde. Süper lig'de alan biraz daha geniş. Ligin 10, 11. ve 12. haftasında teknik direktörler takımda bir değişime ve yenilenmeye gitmek zorunda kalıyor.
 
Burada kendimizin bir öz eleştiri yapması gerekli. Bu sürede oynayan ya da daha az oynayan oyuncular kendilerini sürekli hazır tutmadıklarından bu durum skora da yansıyor. Taraftarımızdan bize güvenmelerini, destek vermelerini ve sabırlı olmalarını istiyorum. Bunlar bir araya geldiğinde başarı da peşinden gelecektir'' 
   
Çaykur Rizespor'un tesis olanaklarına da değinen Özmen, ''Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bile Rizespor'daki tesislere ve imkanlara sahip değil. Rizespor'u PTT 1. Lig takımlarıyla değil süper lig takımlarıyla karşılaştırmalıyız'' dedi. 
     
Sezer Özmen, söyleşinin ardından salondaki bir öğrenciye sürpriz yaparak Bucaspor maçında giydiği formayı armağan etti. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor