Çaykur Rizespor ödüle doymadı

 Marka Futbol tarafından düzenlenen 'Yılın Futbol Oskarları'nda Çaykur Rizespor bir çok dalda ödül sahibi oldu.  Türkiye’nin üst düzey ve seçkin futbol adamlarından oluşan jüri tarafından belirlenen 'Marka Futbol Yılın Futbol Oskarları' ödül töreni İstanb

Çaykur Rizespor ödüle doymadı

 

Marka Futbol tarafından düzenlenen 'Yılın Futbol Oskarları'nda Çaykur Rizespor bir çok dalda ödül sahibi oldu. 
 
Türkiye’nin üst düzey ve seçkin futbol adamlarından oluşan jüri tarafından belirlenen 'Marka Futbol Yılın Futbol Oskarları' ödül töreni İstanbul Eyüp Kültür Merkezinde yapıldı. Programa kulüpler, futbolcular, teknik adamlar, hakemler, yazarlar, gazeteciler, radyocular, muhabirler, spor yayın yönetmenleri katıldı.
 
Jürinin seçimiyle belirlenen 'Marka Futbol Yılın Ödülleri' töreninde Çaykur Rizespor kulübü altı dalda ödüle layık görüldü.
 
Yapılan değerlendirmeler sonucunda 2012-2013 futbol sezonunda PTT 1. Lig"de yılın takımı Çaykur Rizespor, yılın kulüp başkanı Metin Kalkavan, yılın yöneticisi Koray Deniz, yılın teknik direktörü Mustafa Denizli, PTT 1. Lig’de en iyi 11 kategorisinde yılın en iyi kalecisi David Loriya ve yılın en iyi defans oyuncuları arasında Samat Samakov ödüllerini aldılar.
 
Öte yandan milli takımlar bazında iz bırakmış en iyi 11 futbolcu dalında da Çaykur Rizespor antrenörlerinden Yusuf Şimşek’te ödüle layık görüldü.
 
Ödül töreni sonrası bir konuşma yapan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, “İstediğimiz, şampiyonluğun yanında kurumsal bir yapı, bir sistem kurmaktı ve bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bu kurumsal şampiyonluğumuza emek veren herkese ve özellikle taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler