Çaykur Rizespor nefes aldı

 Son 4 haftada sadece 1 galibiyet alan ve yaşadığı puan kayıplarıyla biranda zirvenin uzağında kalan Çaykur Rizespor deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u devirerek adeta yara sardı.Tavşanlı Ada İlçe Stadı'nda oynanan ve Aytekin Durmaz'ın yönettiği mücadelede

Çaykur Rizespor nefes aldı

 

Son 4 haftada sadece 1 galibiyet alan ve yaşadığı puan kayıplarıyla biranda zirvenin uzağında kalan Çaykur Rizespor deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u devirerek adeta yara sardı.

Tavşanlı Ada İlçe Stadı'nda oynanan ve Aytekin Durmaz'ın yönettiği mücadelede ilk yarıda rakibine nazaran daha etkili bir futbol sergileyen Çaykur Rizespor mücadelenin 33. dakikada Bikoko'nun attığı golle 1-0 öne geçti ve mücadelenin ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarıdaki etkili futbolunu mücadelenin ikinci yarısına da yansıtmayı başaran konuk ekip 74. dakikada Cenk'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu gole rağmen oyundan kopmayan ev sahibi Tavşanlı Linyitspor Ferhat'ın 78. dakikada attığı golle farkı 1'e indirirken ev sahibi ekip kalan dakikalardaki çabasına rağmen skoru eşitleyemedi ve mücadele Çaykur Rizespor lehine sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Çaykur Rizespor puanını 38'e çıkartırken ev sahibi Tavşanlı Linyitspor 28 puanda kaldı.

Bank Asya Birinci Lig'de 25. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor kendi evinde Bucaspor'u konuk ederken Tavşanlı Linyitspor deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşı karşıya gelecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor