Çaykur Rizespor kampa girdi

 PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Tavşanlı Linyitspor maçına 2 gün kala kampa girdiklerini açıkladı. Basın sözcüsü Aykut Ferah yaptığı yazılı açıklamada, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacakları Tavşanlı Lin

Çaykur Rizespor kampa girdi

 

PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Tavşanlı Linyitspor maçına 2 gün kala kampa girdiklerini açıkladı.
 
Basın sözcüsü Aykut Ferah yaptığı yazılı açıklamada, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacakları Tavşanlı Linyitspor maçına günde çift antrenman ile hazırlandıklarını belirterek bugün yapılan idmanın ardından kampa girdiklerini söyledi.
 
Ferah, yazılı açıklamasında, ilk iki haftada alınan sonuçlara bakıldığında ligde takımlar arasında çok fark olmadığını ifade ederek,"Sürprizlere açık olan bir sezon yaşanacağı görülüyor. Bu nedenle tüm maçlarımıza aynı ciddiyet ve disiplin ile hazırlanıyoruz.
 
akatlığı devam eden Kenan Aslanoğlu ve Çetin Güngör ile cezalı olan Mesut Yılmaz'ın dışında eksiğimiz bulunmuyor. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçımızı da başarıyla neticelendirmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor