Çaykur Rizespor Forvet Arıyor

 PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da sakatlıkları nedeniyle sözleşmeleri dondurulan Ousman Jallow ve Uche Kalu'nun yerine forvet oyuncusu arayışı başladı. Çaykur Rizespor, Teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüy

Çaykur Rizespor Forvet Arıyor

 

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da sakatlıkları nedeniyle sözleşmeleri dondurulan Ousman Jallow ve Uche Kalu'nun yerine forvet oyuncusu arayışı başladı.
 
Çaykur Rizespor, Teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Jallow ve Kalu'nun sakatlıkları nedeniyle sözleşmeleri dondurulun yeşil mavililerde şimdi de forvet sıkıntısı yaşanıyor. Teknik direktör Denizli'nin Florin Cernat ile birlikte düşündüğü Kalu'nun hesapta olmayan sakatlık süresinin uzaması forvet arayışını hızlandırdı. İki yabancı oyuncu kontenjanını Cernat ve Hassan ile dolduran yeşil mavililer üçüncü yabancı hakkını da bir forvet oyuncusundan yana kullanmayı planlıyor. 
 
OĞUZHAN BERBER GÜNDEMDE 
 
Çaykur Rizespor'da futbolcu arayışı sürüyor. Denizlispor'da sol bek oynayan genç oyuncu Oğuzhan Berber'i gündeme alan yeşil mavililer bu futbolcu ile temaslarını sürdürüyor. 
 
TAKTIK ÇALIŞTILAR 
 
Rize Atatürk Stadı'nda ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da futbolcular düz koşunun ardından teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik direktör Mustafa Denizli, savunma ve hücum ağırlıklı çalışmalara da yer verdi. Sakatlığı düzelen Çetin Güngör takımdan ayrı düz koşu yaptı. Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği ekiplerinin hazırladığı dergi için teknik heyet ve futbolcular objektiflere poz verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor