Çaykur Rizespor bayramlaştı

 PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da, bayramlaşma töreni yapıldı. Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki törene, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.Bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Mustaf

Çaykur Rizespor bayramlaştı

 

PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da, bayramlaşma töreni yapıldı. Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki törene, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, Gaziantep'deki saldırıyı kınadıklarını belirterek ''Yaşanan olaylar bizleri derinden üzmüştür. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum'' dedi. 

Yeni sezonun bütün takımlara hayırlı olmasını dileyen Baltacı, şunları kaydetti: 

''Tabi ki sezona şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz. Bu sene taraftarlarımıza çok güçlü bir Çaykur Rizespor izleteceğiz. Bir takım eksikliklerimiz olabilir, bunları da en kısa sürede tamamlayacağız. Bu dönemde taraftarlarımızdan takımı desteklemelerini ve kombine biletlerini almalarını bekliyoruz. Haftasonu oynanacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına sadece bayan ve çocuk futbolseverler gelebilecek. Bütün bayan ve çocuk taraftarlarımızı maça bekliyoruz.'' 

Bayramlaşma törenine katılan yeni transfer Kalu Uche ise, Çaykur Rizespor'u büyük bir camia olduğu için tercih ettiğini ifade ederek, ''Geçen sene iyi bir sezon geçirdim. Burada da aynı başarıyı göstermek istiyorum. Türkiye'yi tercih ettiğim için çok mutluyum. Burada hepimiz büyük bir aile gibiyiz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler