Çaykur Rizespor 3 Puana Gitti

Deplasmanda oynayacakları Göztepe maçı için bugün İzmir'e gideceklerini belirten Çaykur Rizespor Kulübü sportif direktörü Oğuz Aydın "İzmir'e kazanmak için gidiyoruz" dedi.Lige çok iyi başladıklarını dile getiren Aydın "Kısa zamanda takımda futbolcular ar

Çaykur Rizespor 3 Puana Gitti

Deplasmanda oynayacakları Göztepe maçı için bugün İzmir'e gideceklerini belirten Çaykur Rizespor Kulübü sportif direktörü Oğuz Aydın "İzmir'e kazanmak için gidiyoruz" dedi.

Lige çok iyi başladıklarını dile getiren Aydın "Kısa zamanda takımda futbolcular arası uyum sorununu aştık. Güzel bir futbol sergiliyoruz. Teknik heyetimiz futbolcular hepimiz özveriyle çalışıyoruz. Bu haftaki rakibimizin şu ana kadar puanı olmaması bizim için bir dezavantaj. Bu maçtan mutlak galip gelmek isteyecekler. Bu bizi korkutmuyor aksine daha tedbirli ve istekli olmamızı sağlıyor. İçerde dışarıda fark etmeden her maça üç puan çıkıyoruz. Lig uzun bir maraton. Bu sezon geçen sezona göre daha da zor geçecek. Rakiplerimiz de güçlü takımlar. Hedefimiz en az kayıpla ligin sonunda Süper Lig'e çıkmaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor