Çaykur Rize'nin gözü koltukta

PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek, "Alacağımız 3 puanla diğer maçların sonuçlarına göre bu hafta liderliği yakalayabiliriz" dedi. Çaykur Rizespor Teknik Dire

Çaykur Rize'nin gözü koltukta

PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek, "Alacağımız 3 puanla diğer maçların sonuçlarına göre bu hafta liderliği yakalayabiliriz" dedi.

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında takımın her geçen hafta üstüne koya koya ilerlediğini söyledi.

 

Bu hafta PTT 1'inci Ligin en dirençli takımı ile oynayacaklarını ifade eden Korukır, şunları söyledi: "Rakibimiz karşısında erken gol bulmamız lazım. Eğer erken gol bulursak ve skoru lehimize çevirirsek ipleri elimize alırız. Ancak zor bir maç olacağını söyleyebilirim. Ligde tüm takımlar aynı dengede.

 

O nedenle hiçbir zaman işimizi tesadüfe bırakmayacağız. Bulduğumuz pozisyonları gole çevireceksin ki ipler senin elinde olsun. Bu hafta oynayacağımız maçta böyle olacak. Rakibimiz deneyimli oyunculardan kurulu ancak bizde iyi bir ekibiz. Bu maçta hedefimiz 3 puan. Alacağımız 3 puanla diğer maçların sonuçlarına göre bu hafta liderliği yakalayabiliriz."

 

"SAKATLIKLARI MAZERET OLARAK GÖSTERMİYORUM"

Takımda sakatlıkları bulunan oyuncular olduğunu ifade eden Korukır, Kenan'ın 4 hafta, ameliyat olması halinde ise Çetin'in 6 ay sahalardan uzak kalabileceğini belirterek şöyle devam etti: "Sakatlıkları mazeret olarak göstermiyorum. Sakat oyuncuların yerlerine oynayacak oyuncularımız var. Ancak önemli oyuncularımız sakat. Ben kadromdan çok memnunum. Çocuklar çok iyi çalışıyor.

 

Aile ortamını yakaladık. Bize karakterli oyuncu grubu lazım ve o oyuncular bizde var. Tabii sezon başında Çetin'in önemli bir sakatlık yaşayabileceğini düşünemezdik. Çok acil bir şey olmadıkça transfer düşünmüyorum. Yeni transferimiz Hassan'da şuanda hazır değil. Belirli bir sürece ihtiyacı var."

 

TARAFTARA ÇAĞRI

Taraftarın takımın en önemli gücü olduğunu ifade eden Korukır, "Taraftar futbolcuyu motive eden önemli bir gruptur. Seyircisiz maç olur mu? Seyircisiz maçtan hiç hoşlanmıyorum. Bu maçta ilk kez taraftarımız önüne çıkacağız. Stadyumun dolmasını istiyoruz. Tavşanlı maçını Play Off grubunda oynanan bir Akhisar maçı gibi görsünler ve stadyuma gelsinler.

 

Boş tribünlere oynamak istemiyoruz. Tribün boşken konsantre eksikliği yaşıyoruz. Galibiyet aldıkça taraftarın geleceğine inanıyorum ama iyi gün dostu olmayalım, bu haftadan başlayarak stadyumu dolduralım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler