Çaykur Rize'de Şampiyonluk Heyecanı

Çaykur Rizespor hafta sonu oynayacağı 1461 Trabzon maçı sonrası bir şampiyonluk kutlaması düzenleyecek. Şampiyonluk coşkusunu tüm taraftarlar ile yaşamak için bir dizi etkinlik planladıklarını söyleyen Çaykur Rizespor Yöneticisi Mustafa Baltacı “Pazar gün

Çaykur Rize'de Şampiyonluk Heyecanı

Çaykur Rizespor hafta sonu oynayacağı 1461 Trabzon maçı sonrası bir şampiyonluk kutlaması düzenleyecek. 

Şampiyonluk coşkusunu tüm taraftarlar ile yaşamak için bir dizi etkinlik planladıklarını söyleyen Çaykur Rizespor Yöneticisi Mustafa Baltacı “Pazar günü tüm taraftarımız ile buluşmak istiyoruz. Bu mutlu günde Süper Lig'e çıkışımızı hep beraber kutlayacağız. Saat 11.30’da stadyum kapıları açılacak. Maçın başlayacağı saate kadar Çaykur Rizespor’da forma giymiş eski futbolcuların bir gösteri maçı oynanacak. 15.30’da komşu şehrimizin takımı 1461 Trabzon’u evimizde ağırlayacağız. Bu maçın ardından bir eğlence programımız var.
 
Birbirinden ünlü sanatçılarımızın çıkacağı konserde; Cengiz Kurdoğlu, Ercan Kazdal, Selçuk Balcı, Erol Şahin ve Zeki Balcı sahne alacak. Ayrıca Rize Belediyesi Folklor ekibi bir gösteri sunacak. Sanatçımız Ercan Kazdal yeni bestelediği Çaykur Rizespor şarkısını da ilk kez burada seslendirecek. Programın sunumunu Abidin Yerebakan ve Togay Muratoğlu yapacak. Taraftarlarımızı saat 12.00’den saat 20.00’ye kadar bu şampiyonluk kutlamalarına ve maça davet ediyoruz. Bu takım zor günlerden geçerek zoru başardı. Bu şampiyonluk tüm taraftarlarımıza armağan olsun” diye konuştu.
 
Maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı tarafından Çaykur Rizespor takımına şampiyonluk kupası verilecek.
 
Öte yandan Pazar günü oynanacak olan Çaykur Rizespor ile 1461 Trabzonspor maçını izlemek için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, bir çok bürokrat ve spor adamının Rize’ye gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor