Çaykur Rize'de imzalar atıldı

 PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin ardından yardımcıları da yeşil mavili kulüple sözleşme imzaladı. Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin yardımcılığına getirilen Beşiktaşlı iki eski futbolcu İbra

Çaykur Rize'de imzalar atıldı

 PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin ardından yardımcıları da yeşil mavili kulüple sözleşme imzaladı.
 
Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin yardımcılığına getirilen Beşiktaşlı iki eski futbolcu İbrahim Üzülmez ile Yusuf Şimşek ve Beşiktaş'ta iki dönem görev alan İtalyan kondisyoner Stefano Morreno yeşil mavili kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Ligin 15'inci haftasında istifa eden Engin Korukır'ın yerine göreve getirilen Mustafa Denizli ile sözleşme imzalamıştık. Şimdi de teknik ekibi ile sözleşme imzaladık. Mustafa Denizli ve teknik ekibine başarılar diliyor, camiamıza hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.
 
Ferah, önümüzdeki günlerde Rize'ye gelecek olan Mustafa Denizli ve teknik ekibinin devre arası yapılacak çalışmalar ve hedefleri konusunda geniş açıklamalarda bulunacağını belirtti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor