Çay TV'nin konuğu Çavuşoğlu

Çay Tv’de her hafta yayınlanan “Trabzonspor’a Bakış” programı bu hafta Haber61.net genel koordinatörü Orhan Çavuşoğlu nu konuk edecek. Pazartesi akşamları yayınlanan program bu hafta Trabzonspor – Sivasspor maçının pazartesi akşamı oynanması dolayısıyla b

Çay TV'nin konuğu Çavuşoğlu

Çay Tv’de her hafta yayınlanan “Trabzonspor’a Bakış” programı bu hafta Haber61.net genel koordinatörü Orhan Çavuşoğlu nu konuk edecek. Pazartesi akşamları yayınlanan program bu hafta Trabzonspor – Sivasspor maçının pazartesi akşamı oynanması dolayısıyla bu akşam ekranlara gelecek. Sunuculuğunu Çay Tv Trabzon temsilcisi Halil İbrahim İleli’nin yaptığı programda Fotomaç gazetesi spor yazarı Cevat Kol daimi yorumcu olarak katılırken bu akşam yayınlanacak programda konuk yorumcu olarak Haber61.net genel koordinatörü Orhan Çavuşoğlu olacak.

Trabzonspor’un Sivasspor ile oynadığı maçın değerlendirilmesi, Bordo Mavililerin Play off şansı ve Trabzonspor ile ilgili birçok konunun tartışılacağı program bu akşam saat 19:45 de Çay Tv’ de yayınlanacak. Programa izleyiciler de SMS ve maillerle katılıp soru ve görüşlerini program yorumcularıyla paylaşabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor