Cavcav’ın eski gelini nafaka davası açtı

Cavcav’ın eski gelini nafaka davası açtı Çalıkoğlu’nun avukatı mahkemede, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin ve İlhan Cavcav gibi isimlerin tanık olarak dinlenilmesini talep etti.Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın oğlu Murat Cavcav’ı

Cavcav’ın eski gelini nafaka davası açtı

Cavcav’ın eski gelini nafaka davası açtı

 

Çalıkoğlu’nun avukatı mahkemede, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin ve İlhan Cavcav gibi isimlerin tanık olarak dinlenilmesini talep etti.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın oğlu Murat Cavcav’ın 2010’da boşandığı eski eşi Ayşegül Çalıkoğlu, Murat Cavcav hakkında kendisine ve çocuğuna az nafaka verdiği gerekçesiyle ‘yoksulluk ve iştirak nafakasının arttırılması davası’ açtı. Çalıkoğlu’nun avukatı Ozan Kayahan “Müvekkilim davalının yaptığı aylık 3 bin TL yoksulluk nafakası ve ortak çocuk Murathan için aylık 1500 TL iştirak nafakası teklifini kabul etmek zorunda kalmıştır” denildi. Kayahan, Cavcav’ın 3 Bin TL Ayşegül Çalıkoğlu’na, 2 bin 500 TL ise oğulları Murathan’a nafaka verildiğini ifade etti.

‘YÜKSEK STANDARTLARDA YAŞIYOR’

Çalıkoğlu’nun adalete aykırı derecede düşük nafaka aldığı ifade edilen dilekçede, “Davalı Murat Cavcav, yüksek standartlarda bir yaşam tarzını devam ettirmekte” denildi. Çalıkoğlu’na ödenen aylık 3000 TL’lik yoksulluk nafakasının 12 bin 500 TL’ye, ikilinin çocukları Murathan için ödenen 2 bin 500 TL’lik iştirak nafakasının ise 12 bin TL’ye çıkarılması talep edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor