Cavcav TFF'ye sert tepki!

 İlhan Cavcav'ın açıklamalarından  derlenenler şu şekilde:"17s'inde genel kurulumuz var. Arkadaşlarla görüşüp ne gerekiyorsa yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önceden yabancı futbolcular 300, 400, 500 bin Euruo'lara oynuyorlardı. Ama büyük

Cavcav TFF'ye sert tepki!

 İlhan Cavcav'ın açıklamalarından  derlenenler şu şekilde:
"17s'inde genel kurulumuz var. Arkadaşlarla görüşüp ne gerekiyorsa yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önceden yabancı futbolcular 300, 400, 500 bin Euruo'lara oynuyorlardı. Ama büyük kulüpler nedeniyle şimdi 1, 2, 3 milyon Euro'lar verilmekte. Bunu görünen takıma girebilecek Türk oyuncular da maalesef yabancıların bu parayı aldığı yerde büyük paralar istemekte. Sadece Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray değil, 18 kulüp mücadele ediyoruz. Bizi yenmezlerse şampiyon olmaları mümkün olmaz. Ama her yıl 3 takım bir de Trabzonspor şampiyonluğa oynuyor. Bir defa Bursa şampiyon olmuş, diğer 14 kulüp figüran olarak bulunuyor. O nedenle bu kararı hem seyirciye hem Digitürke zararı olacağını düşünüyorum. Kararı almalarını şaşkınlıkla ve ibretle izliyorum."

Cavcav, 'genel kurulda federasyonu seçime götrürme karar çıkar mı?' sorusuna; "Kesinlikle çıkar. Yıldırım Demirören istifa etmeyceğiz diyor. İistifa etmezse yönetmelikler, kanunlar var. Kanunlara göre hareket etmek zorunda" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler