Cavcav ne konuştuğunu bilmiyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ilaçları zamanında almıyor galiba. Sabah alacağı ilacı akşam, akşam alacağı ilacı da sabah alınca ne konuştuğunu bilmiyor. Cavcav öyle bir açıklama yaptıki; akıl alır cinsten değil.Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İ

Cavcav ne konuştuğunu bilmiyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ilaçları zamanında almıyor galiba. Sabah alacağı ilacı akşam, akşam alacağı ilacı da sabah alınca ne konuştuğunu bilmiyor. Cavcav öyle bir açıklama yaptıki; akıl alır cinsten değil.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ''Gerek Galatasaray'ın gerek Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilme yönündeki beyanatlarını hayret ve üzüntüyle okudum. Eğer bu iki güzide kulübün böyle niyetleri varsa, geride kalan 16 kulüp var, bence hiç mahsuru yok'' dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray ve Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilecekleri yönündeki açıklamalarına ilişkin olarak, ''Gerek Galatasaray'ın gerekse Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilme yönündeki beyanatlarını hayret ve üzüntüyle okudum. Eğer bu iki güzide kulübün böyle niyetleri varsa, geride kalan 16 kulüp var, bence hiç mahsuru yok'' diye konuştu.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren kırmızı-siyahlı takımın kampını ziyaret eden ve yeni yıla takımla birlikte giren kulüp başkanı Cavcav, 2012 yılının Türk futboluna ve kulüplere hayırlı olması temennisinde bulunan Cavcav, yeni yılda kulüplerin akıl ve mantık ile ortak yolda birleşip, Futbol Federasyonuyla beraber iyi kararlar alınmasını ümit ettiğini kaydetti.

"BENCE HİÇ MAHSURU YOK"
Galatasaray ve Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilecekleri yönündeki açıklamalarını değerlendiren Cavcav, ''Kulüpler Birliği'ni evvela kuran insan benim. Kulüpler Birliği'ni kurduğumuz zaman Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da yoktu'' dedi.

''Biz bir bütünüz. Birlik ve beraberliğimizin olması lazım'' diyen Cavcav, ''Ancak ben de üzüntüyle ifade edeyim, gerek Galatasaray'ın gerek Trabzonspor'un Kulüpler Birliği'nden çekilmesi şeklindeki beyanatlarını hayret ve üzüntüyle okudum. Eğer bu iki güzide kulübün böyle niyetleri varsa, geride kalan 16 kulüp var, bence hiç mahsuru yok. Onlar Kulüpler Birliği'nden ayrılırlar.

Kulüpler Birliği bir vakıftır. Vakıf olarak havuza iştirak eden bu kulüplerin böyle bir düşünceleri varsa, 2012 yılında Galatasaray ve Trabzonspor her hafta kendi aralarında maç oynarlar. Biz de liglerimizin içine almayız. O iş öyle, 'katılmayız, şunu yaparız bunu yaparız' demekle, böyle büyük camiaların öncülük edeceği yerde millete böyle gözdağı vermekle olmaz.

En kötü, Kulüpler Birliği Anadolu'dan teşekkül eden bir topluluktur, olmazsa özümüze döneriz. Özellikle lokomotif durumunda olan bu değerli kulüplerimizin bu olayları millete gözdağı vererek değil, öncülük yaparak aklıselim hareket etmeleriyle Türk futbolu bir huzura kavuşur'' diye konuştu.

"GENÇ BİR KADROMUZ VAR"
Cavcav, kırmızı-siyahlı takımın ligdeki durumuna ilişkin olarak ise, ''Genç bir kadromuz var. Birinci devre ligi ilk 5 içerisinde bitirdik. Hakikaten beklediğimizin üstünde bir yer oldu. İkinci devre yaptığımız ara transferlerle daha güçlendik. Hedefimizin mutlaka play-off'a kalmak olduğunu açık yüreklilikle söylüyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler