CAS'ın kararını bekliyoruz

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir televizyon programında, program sunucusu ve sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen soruları cevapladı.İşte başkan Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının satır başları; Fenerbahçe şampiyonluğu hakediyor

CAS'ın kararını bekliyoruz

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir televizyon programında, program sunucusu ve sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

İşte başkan Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının satır başları; 

Fenerbahçe şampiyonluğu hakediyor ama sahada masa başında değil. Fenerbahçe taraftarının gücünü arkasına alarak şampiyon yapılıyor. Fenerbahçe yöneticisi Mecnun Odyakmaz'a ben şikeci demiyorum. O diyor ki ben Fenerbahçe'yi satmadım. Futbolcular onlarla anlaşarak yaptılar. Bu konuyu iyi ayırmak lazım.

Eğer kupa bize verilmezse bütün yapılanları otraya serip, Türk Futbolunun temizlenmesini isteyen paydaşlarla hakımızı aramaya devam edeceğiz. Trabzonluya yakışan davranışı gösterip veridğimiz sözlerin arkasında durup hakkımızı sonuna kadar arayacağız. 

Kayserispor resmi sitesinden yapılan açıklama Fenerbahçenin ağzıyla yapıldı. Biz hiç 3. sınıf iş yapmadık. Basında yeralan ''Seni gömecek yer bulamam'' gibi sözleri ben söylemedim. Bunu bize 3. sınıf yakıştırmasını yapanlar gündeme getirdi.

Bizim oralardan mafya değil delikanlı çıkar. Bu mafya yakıştırması Türk futbolunu kirleten emek hırsızlarına yakıştığı için onlar bu söylemi ortaya attılar. Bu söylemleri gündemi değiştirmek için ortaya attılar. bizim oralardan delikanlı çıkar ve sadece kendi hakkını değil herkesin hakkını korur. Bizde Trabzonspor'a verilen Anadolu Beyi ünvanı ile Anadolu kulüplerimizin hakkını sonuna kadar arayacağız. Onlara nasıl baktığımı haklarını korumak için nasıl çalıştığımı herkes biliyor.

Sadri Şener zamanında Aziz Yıldırımın arkasından giderek onun avukatlığını yaptı. nezaman mahkeme şike var dedi, Sadri Başkan o zaman başladı kupamızı verin demeye. Şike sürecini yönetemedi değil yönetmedi. yönetmek isteyen yönetirdi. Sadri başkan idam fermanını o yasa bütün kulüplerin kararıyla çıktığında yazdı.

Biz CAS sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz. Karar oradanda geçerse Olay TFF'ye kalacak. Bu durumda Biz gerekenleri yapacağız, tabiki hukuksal anlamda. UEFA ile bütün irtibatı sağladık gerekli belgeleri aldık. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. artık CAS'tan çıkacak kararı bekliyoruz.

Ben Başbakanla bir yemekte sadece 5 dakika futbol konuştum geri kalan hep diğer meselelerdi. Başbakan Fenerbahçeyi sovunmuyor. Savunmuş olsaydı benim söylediklerime karşı çıkardı ama çıkmadı. Yemekte kupayla ilgli konuşmadık. Başbakan'ın bu olaya müdahalesinin olduğunu düşünmüyorum. Benim partim Türkiye. Ülkemizi bir tarafa atamayız. Benim siyasetle alakam yok. Siyasetle ilgili birinin adayı değildim. Beni Trabzon halkı seçti.

Kazlıçeşme'de tepki aldık almaya da devam ediyoruz. Ama biz oraya siyasi bir görüşümüz olduğu için değil, bu iş memleket meselesi olduğu için gittik. 

TRANSFER KONUSU

Forvet konusunda çalışmalar yapan arkadaşlarımız var. Ünal Karaman arkadaşımız bu işlerin başında. Arkadaşlarımızın çalışmaları sürüyor. Trabzon'a yıldız gelmez deniyordu biz bu yargıyı kırdık. görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah trabzonspor'a katkı yapacak iyi bir forvet alacağız.

YABANCI OYUNCU KARARI

Bize katkı sağlayan yabancılar kalacak sağlamayan gidecek. Alınan kararla yabancı sayısı 6'ya düştü. Bu sene 6 oyuncumuz oynayacak seneye 5'e düşerse bizde 5'e düşüreceğiz. alınan bu kararı ben doğru buluyorum.

Bizim sorunumuz Adalet sorunu. türk futbolu bir şebekenin elindedir. biz bunu ortadan kaldırmalıyız. Bu işin görsel bir şölen olduğunu unutmamamız gerekiyor. kulüpler sosyal bir dernek başka hangi derneklerle bu kadar çekişme oluyor. neden çünkü mbu işte çok büyük rant var. yenildiğim zaman ben neden protesto ediliyim ki. ama sen çıkar adam gibi oyununu oynarsın ama kaybedersin bunu hazmedecek bir ortam oluşturmamız gerekiyor.

AKYAZI STADI

Akyazı stadının daha temeli atılmadı ama. dolgu işi bitti. ihaleyi alan firma çalışmalara yakın zamanda başlayacak.

TRABZONSPOR TV

Henüz bir yapılanma içerisindeyiz. Bu konuda büyük istek var biz içimizdekiyapılanmayı tamamladıktan sonra Trabzonspor'un bir TV kanalı olacak. 

NEDEN GÜLMÜYOR?

Burada çok ciddi konular konuşuluyor neden güleyim. karşımda Cem Yılmaz oturuyo olsa ve bu program komedi programı olsa tabiki gülerim. Normalde ben çok gülen bir insanım. 

Olmazsa olmaz şartımız başarı olmasın. sizin ne nasibinizse o sizi gelir bulur. Allah diyorki siz elinizden geleni yapın mücadelenizi yapın nasibiniz sizi bulur. Evet biz mücadelemizi yapalım. Öncelikle Türk futbolu temizlenmeli ve sonra kardeş gibi birbirimize sarılalım. siz işinizi ahlaklı bir şekilde yapın. başaramazsanız gidersiniz. bizim içinde geçerli dik duracağız, elimizden gelen gayrtei göstereceğiz mücadelemizi vereceğiz. Ama olmazsa gitmesinide bileceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor