Casillas isyan etti

 Real Madrid'in deneyimli yıldızı, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile yaşadığı iddia edilen sorunlara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Real Madrid'in efsanevi kalecisi Iker Casillas, takım içinde huzursuzluk çıkardığı ve Cristiano Ronaldo ile anlaşam

Casillas isyan etti

 

Real Madrid'in deneyimli yıldızı, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile yaşadığı iddia edilen sorunlara sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
 
Real Madrid'in efsanevi kalecisi Iker Casillas, takım içinde huzursuzluk çıkardığı ve Cristiano Ronaldo ile anlaşamadığı yönündeki iddialara sosyal medyayı kullanarak cevap verdi.
 
Facebook'taki resmi hesabından hayranlarına seslenen Casillas, "Son aylarda farkında olmadan pek çok tartışmanın odağına yerleştim. Mutsuz olduğum için attığımız gole sevinmediğim söylendi. Daha sonra takım arkadaşım Cristiano'yla anlaşamadığım yazıldı. Bir başka iddia takım içindeki sırları basına sızdırdığım oldu. Bir başka konu ise Mourinho ile birbirimize tahammül edemediğimiz oldu. Başka ne vardı? Ha evet! Beni en güldüren de bu oldu. Evimin önüne kocaman bir İspanya bayrağı astığım söylendi. Ama o ev yan komşumundu." ifadelerini kullandı.
 
Bu iddiaları sıraladıktan sonra yanıtlarına geçen Kaptan, "Gole sevinmedim çünkü yediğim goller için üzülüyordum ve daha iyisini yapabileceğimi düşünüyordum. Cristiano'nun oyun tarzına ve yeteneklerine daima hayranlık duymuşumdur. Dünyanın en büyük kulübünde 13 yıl boyunca forma giydikten sonra köstebeklik yapacağımı düşünmek ise çok saçma. Mourinho ise her şeyden önce benim teknik direktörüm ve bu yüzden ona saygı duymam gerekiyor. Her neyse, umarım işler önümüzdeki günlerde daha iyiye gider. Tek söylemek istediğim hayranlarımı ve taraftarlarımızı çok sevdiğim." dedi.
 
31 yaşındaki Casillas'ın 3-2 kazandıkları Manchester City maçında Cristiano Ronaldo'nun attığı golden sonra sevinmemesi büyük tartışma yaratmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler