CAS kararından ardından ilk başvuru geldi!

Yeşil beyazlılar, UEFA'ya başvurarak sarı lacivertlilerin yerine UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına katılma hakkı istedi. Bu talebi ve kararı UEFA yarın yapacağı olağanüstü toplantıda verecek.TOPLANTIDA BURSASPOR KONUŞULACAKTalimatlarda yazan detay ise şöyle

CAS kararından ardından ilk başvuru geldi!

Yeşil beyazlılar, UEFA'ya başvurarak sarı lacivertlilerin yerine UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına katılma hakkı istedi. Bu talebi ve kararı UEFA yarın yapacağı olağanüstü toplantıda verecek.

TOPLANTIDA BURSASPOR KONUŞULACAK

Talimatlarda yazan detay ise şöyle; Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına katılma hakkı bulunmuyor. Sarı lacivertli takımın cezası ise bu sezon başlıyor. UEFA yarın yapacağı toplantının ardından Bursaspor'un veya hangi takımın katılacağı kararı da verilecek. Büyük bir aksilik olmazsa Fenerbahçe'nin yerine Bursaspor Avrupa kupalarına katılacak.Salzburg reddedilmişti..

Daha önce Salzburg, hem UEFA hem de CAS'a Avrupa kupalarında yoluna devam etmek için başvurmuş, ancak bu talep reddedilmişti. Salzburg'un yeniden başvuruda bulunması bekleniyor. Ancak bir aksilik çıkmaz ve UEFA yarın yapacağı toplantıda karar açıklanırsa Bursaspor Avrupa Ligi'ne giden Türk temsilcisi olacak.Kararın ayrıntılarında ise şu detay gizli. UEFA, Avrupa kupalarına katılma haklarını ülkelere, yerel federasyonlar ise o sezon sıralamaya göre hak edenlere verir. Ancak hak eden takımlar bu şansı kullanamaz veya men edilirse o ülkeden yeni bir takım Avrupa kupalarına davet edilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor