CAS bileti kesti Avrupa'dan men etti!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Malaga'nın ardından Rayo Vallecano'ya da borçları nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne katılma davasında olumsuz karar verdi Sezonu 6. sırada bitiren Malaga'nın Finansal Fair-Play kurallarına uymaması sonrasında Avrupa k

CAS bileti kesti Avrupa'dan men etti!
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Malaga'nın ardından Rayo Vallecano'ya da borçları nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne katılma davasında olumsuz karar verdi
 
Sezonu 6. sırada bitiren Malaga'nın Finansal Fair-Play kurallarına uymaması sonrasında Avrupa kupalarından men edilmesi sonrasında UEFA bileti alma adayı olan Rayo Vallecano da borçları nedeniyle CAS'ta devam eden davasında haksız bulundu ve Avrupa Kupaları'ndan men edildi.
 
CAS'ın açıkladığı bu kararın ardından İspanya La Liga'da Valencia ve Betis'ten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak 3. takım Sevilla olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler