CAS Başkanı'ndan şike açıklaması

CAS Mahkeme Başkanı John Coates, Türkiye'de devam eden şike olaylarıyla ilgili dün geldiği İstanbul'da konuştu. Coates, PFDK'nın akladığı kulüplerle ilgili olarak, "Bu konuyla ilgili pek birşey demem doğru olmayacaktır ancak bu önümüze dava olarak gelebil

CAS Başkanı'ndan şike açıklaması

CAS Mahkeme Başkanı John Coates, Türkiye'de devam eden şike olaylarıyla ilgili dün geldiği İstanbul'da konuştu.

 

Coates, PFDK'nın akladığı kulüplerle ilgili olarak, "Bu konuyla ilgili pek birşey demem doğru olmayacaktır ancak bu önümüze dava olarak gelebilir. Türkiye iyiye gitmiyor" dedi.

 

Şike iddiaları sebebiyle Türk kamuoyunun adını duymaya alıştığı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'ın yöneticileri İstanbul'daydı.

 

CAS Mahkeme Başkanı John Coates, Disiplin Kurulu'nun kulüpleri şikeden aklaması konusunda "Önümüze dava olarak gelebilir" dedi.

 

CAS'ın Türk üyelerinden avukat Kısmet Erkiner ise, Futbol Federasyonu'nun süreci kötü yönettiği görüşünde.

 

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi... Türk kamuoyunun, Fenerbahçe'nin açtığı, sonradan da çektiği dava ile tanıdığı CAS.

 

Mahkemenin önemli isimleri İstanbul'da Bilgi Üniversitesi'nde bir konferans için buluştu. 

 

Mahkeme Başkanı John Coates, Federasyon Disiplin Kurulu'nun geçtiğimiz günlerde tüm kulüpleri şikeden aklayan kararıyla ilgili, temkinli konuştu. 

 

Coates, "Benim gerçekten de görüş belirtmek istemediğim bir mesele bu. Bu konu mahkemeye gelebilir, bilemiyorum. Ve mahkemeye gelebilecek her hangi bir konuyla ilgili olarak da görüş bildirirken dikkatli olmalıyım" dedi.

 

CAS'ın Türk üyesi avukat Kısmet Erkiner ise, Türk Futbol Federasyon'un şike soruşturmasında süreci kötü yönettiği görüşünde.

 

Erkiner, "Bence süreci çok kötü yönetti. O yüzden de seçim oldu zaten" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler