Carvalhal Trabzon'a geldi!

Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta antrenör Carlos Carvalhal, Inter maçı için Trabzon'a geldi.Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün bu maçın hazırlıklarına başlamıştı.20 Kasım'da oynan

Carvalhal Trabzon'a geldi!

Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta antrenör Carlos Carvalhal, Inter maçı için Trabzon'a geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün bu maçın hazırlıklarına başlamıştı.

20 Kasım'da oynanan Galatasaray derbisinin ardından dün antrenman yapan Beşiktaş'ta antrenör Carvalhal, bugün için futbolcularına izin vermişti. Zorlu mücadelenin hazırlıklarına yarın devam edecek olan Siyah Beyazlı takımda, Portekizli antrenörün izin gününü fırsat bilerek Trabzon'a gittiği öğrenildi.

Carvalhal'ın Beşiktaş teknik heyetinde yer alan istatistik uzmanı ve kondisyoner Eren Şafak ile birlikte, Bordo Mavili ekibin bu akşam oynayacağı Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter karşılaşmasını izleyeceği belirtildi.

Carvalhal ile birlikte Trabzon'a giden Eren Şafak'ın sezon başından bu yana Beşiktaş'ın oynayacağı rakipleri her maç öncesi takip ettiği öğrenilirken, Carvalhal'ın Trabzonspor'u izlemek için kendisinin özel olarak Trabzon'a gitmek istediği kaydedildi.

Carvalhal ve Şafak bu akşam Trabzonspor - Inter maçında Bordo Mavili ekip ile ilgili çıkaracakları analizleri yarın yapılacak antrenmanda hem teknik heyetteki diğer isimlerle, hem de oyuncularla paylaşacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor