Carvalhal TFF'ye ateş püskürdü

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 ile geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal TFF'nin maç programına eleştiri de bulundu.Carvalhal sitem dolu bir ses tonuyla şu cümleleri kurdu: "Ligin ilk periyodunda üç günde

Carvalhal TFF'ye ateş püskürdü

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 ile geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal TFF'nin maç programına eleştiri de bulundu.

Carvalhal sitem dolu bir ses tonuyla şu cümleleri kurdu: "Ligin ilk periyodunda üç günde bir maç oynuyorduk. Ligin durumunu anlıyoruz. Kısa sürede çok maç oynadık. Şimdi salı günü G.Antep'le oynayacağız. 

Bu maçtan sonra Kayserispor maçının hangi gün olacağını merak ediyorum. Ya cumartesi ya da pazar olacaktır.

Dikkat etmemiz gereken bir şey var; bu maçlarında arkasından da Mersin İdman Yurdu maçı ve Fenerbahçe maçları var. Arada da Avrupa maçımız var. Bir haftada üç maç oynayacağız mi oynamayacağız mı merak ediyorum. Aynı zamanda da Avrupa Ligi olmadan da hangi takım 7 gün içerisinde üç maç oynayacak merak ediyorum. Bu Türk futbolunu da bir aynası olacaktır.

Eğer bu sadece Beşiktaş'a olacaksa üç ciddi maçın ardından Braga maçına çıkmak ne kadar doğru olacak?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler