Carvalhal: Rakipleri izleyeceğiz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, "İki takımın da pozisyonları olan maçtı bizim takımımız biraz daha kontrollü oynadı diyebilirim. Bu kontrolü tamamen sağladıktan sonra da bana göre rakibimize göre daha fazla pozisyon kazandık. Maçın sonucuna bakıldığı

Carvalhal: Rakipleri izleyeceğiz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, "İki takımın da pozisyonları olan maçtı bizim takımımız biraz daha kontrollü oynadı diyebilirim. Bu kontrolü tamamen sağladıktan sonra da bana göre rakibimize göre daha fazla pozisyon kazandık. Maçın sonucuna bakıldığında beraberlik gözüküyordu sonuç, ama maçın galibi kim olurdu derseniz de ben buna Beşiktaş derdim" dedi.

Carvalhal, "Ligde de iyi bir durumdayız. Trabzonspor'un yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasarayla'da oynadık. Neredeyse tüm önemli maçları bitirdik, Ve önümüzde 3-4 hafta içinde de rakiplerimiz kendi aralarında karşılaşacaklar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor