Çarşıbaşı'ndan tepki

 Trabzon ASKF BAL Play-Off Tertip Komitesi, 10 gün önce ‘kesinlikle maç günü ve saati değiştirilmeyecek’ taahhüdüne rağmen beklenmedik bir kararla Çarşıbaşı- Hekimoğlu Doğanspor ile İdmangücü- Gençlerbirliği maçlarının gün ve saatlerini değiştirdi. Bugün

Çarşıbaşı'ndan tepki

 

Trabzon ASKF BAL Play-Off Tertip Komitesi, 10 gün önce ‘kesinlikle maç günü ve saati değiştirilmeyecek’ taahhüdüne rağmen beklenmedik bir kararla Çarşıbaşı- Hekimoğlu Doğanspor ile İdmangücü- Gençlerbirliği maçlarının gün ve saatlerini değiştirdi. Bugün saat 11.00’da oynanacak olan Çarşıbaşı - Hekimoğlu Doğanspor maçını Cuma günü saat 11.00’e, 13.00’da oynanacak olan İdmangücü – Gençlerbirliği maçını ise Cuma günü 17.00’a alındı.

Tertip Komitesi’nin tutumuna tepki gösteren Çarşıbaşı Belediye ve Belediyespor Kulübü Başkanı Coşkun Yılmaz, “10 gün önce tüm yöneticilerin huzurunda kuralar çekilirken  ‘Olağanüstü bir durum olmadığı sürece maç günleri ve saatleri kesinlikle değiştirilmeyecektir. Kimse bunun için müracaat etmesin’ denilmesine rağmen ne hikmetse maç günümüz ve saatimiz değiştirilmiştir.

 Bu ani kararın ve olağanüstü durumun neye dayandırıldığını merak ediyoruz. Cuma namazı saatine maç konulmasına bir anlam veremiyoruz. Çeşitli dedikoduların yapıldığı bir yerde böyle değişiklik niye yapıldı merak ediyoruz. Trabzon ASKF yönetiminden açıklama bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor