"Cardozo'yu Trabzonspor istiyor!"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Transfer sezonu boyunca ismi F.bahçe'yle anılan Cardozo'ya Trabzonspor'un da talip olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’nin Portekiz’e gönderdiği idari menaceri Hasan Çetinkaya ar

"Cardozo'yu Trabzonspor istiyor!"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Transfer sezonu boyunca ismi F.bahçe'yle anılan Cardozo'ya Trabzonspor'un da talip olduğu iddia edildi.

 Fenerbahçe’nin Portekiz’e gönderdiği idari menaceri Hasan Çetinkaya aracılığı ile 12 milyon Euro’ya çıktığı bilinirken, Benfica cephesi Türkiye’ye çok çarpıcı bir mesaj gönderdi: Oyuncumuzu Türkiye’den Trabzonspor da istiyor!

Malouda transferiyle dikkat çeken İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor’un da Cardozo’yu alarak hem golcü sorununu çözmeyi hem de Fenerbahçe’ye büyük bir çalım atmayı planladığı, bu nedenle bir taşla iki kuş vurmak için nabız yokladığı da iddialar arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor