Cardozo gündemde mi? Komite toplanıyor...

Trabzonspor’da sezonun bitmesine az bir süre kala transfer edilmek istenen futbolcuların listesi şekillenmeye başladı.Yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir kadro oluşturma çabasında olan bordo mavili ekibin özellikle Süper Lig’de yıldızını parlatan yerli

Cardozo gündemde mi? Komite toplanıyor...

Trabzonspor’da sezonun bitmesine az bir süre kala transfer edilmek istenen futbolcuların listesi şekillenmeye başladı.

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir kadro oluşturma çabasında olan bordo mavili ekibin özellikle Süper Lig’de yıldızını parlatan yerli futbolculara yöneleceği bildirildi.

Transferle ilgili Haber61.net spor servisine konuşan transfer komitesi üyesi Ali Uzunay ligde flaş denilebilecek tüm futbolculara talip olduğunu dile getirirken Cardozo transferiyle ilgili de açıklamalarda bulundu

Benfica’da forma giyen Cardozo ile ilgili net bir gelişme olmadığını dile getiren Uzunay “Transfer döneminde bir sürü futbolcunun menajeri pazarlama amacıyla kulübe geliyor. Cardozo ile ilgili de bize teklifler geliyor. Ancak her teklif geleni de alacağız diye bir kaide yok. Ara transfer döneminden beri gündemimizde olan bir futbolcuydu ancak şuanda transfer etme noktasında belirli bir yere geldik gibi bir durum yok. Bu isimle ilgili yeni bir gelişme yok, onlara biz belli rakamlar önermiştik eğer bu rakamlara düşerlerse biz konuşuruz. “ dedi.

Uzunay,  Türkiye’de bazı yerli isimlerin de  Trabzonsporla anılması hakkında ise “Biz Türkiye’de flaş denilebilecek tüm isimlerle ilgileniyoruz. Ama ilgilenmek demek bu isimlerle masaya oturduk pazarlık yaptık demek değildir” şeklinde konuştu.

Öte yandan Trabzonspor’un yerli transfer pazarında Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Tarık Çamdal gibi isimleri ön planda tuttuğu öğrenilirken transferde izlenecek yolun Bursaspor karşılaşmasının ardından yapılacak olan transfer komitesi toplantısında belirleneceği bildirildi.

Haber: Doğan Alayoğlu / Haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor