Çapa : bizim için maç çabuk bitti

Spor Toto Süper Lig'in 14 haftasında sahasında Trabzonspor'a 4-0 yenilen Gençlerbirliği'nde teknik direktör Fuat Çapa maçtan sonra açıklamalarda bulundu.Çapa açıklamasında, "Bizim için maç 20 dakika sonra bitti. Erken gelen gol ve maçın 17. dakikasındaki

Çapa : bizim için maç çabuk bitti

Spor Toto Süper Lig'in 14 haftasında sahasında Trabzonspor'a 4-0 yenilen Gençlerbirliği'nde teknik direktör Fuat Çapa maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Çapa açıklamasında, "Bizim için maç 20 dakika sonra bitti. Erken gelen gol ve maçın 17. dakikasındaki kırmızı kart sonrasında kolay bir süreç olmadı. Trabzonspor 1 kişi fazla olmasını çok iyi değerlendirdi. İlk devre 1-0 bitseydi ikinci yarı farklı olabilirdi. İkinci yarı kanatlardan etkili olmayı planlamıştık ama olmadı. Yapacak çok bir şey yok. Bizim adımıza ilk 20 dakika önemliydi, o dakikadan sonra maç Trabzonspor'un istediği gibi oldu." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor