Canlı yayında Trabzonsporlu iş adamlarının prim iddiasına sert çıktı! “Ucuz şovmenlikleri bıraksınlar”

Canlı yayında Fenerbahçe maçı için Trabzonsporlu iş adamlarının prim iddiasına sert çıktı.

Canlı yayında Trabzonsporlu iş adamlarının prim iddiasına sert çıktı! “Ucuz şovmenlikleri bıraksınlar”

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında hafta sonu evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Trabzonsporlu bazı iş adamlarının, Fenerbahçe galibiyeti için verilecek primlerin yükseltilmesi ve kendilerinin bu primleri karşılamak istedikleri iddiaları ortaya atıldı.

Haber61 TV’de pazartesi akşamları saat 20:00’de ekranlara gelen Spor Gündemi programının daimi yorumcusu İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin bu iddialara sert çıktı. 

“Trabzonspor 17. sıradayken bu işadamları neredeydi” diyen Şahin “Trabzonspor 17. sırada bir mücadele verirken bu iş adamları neredeydi. Trabzonspor 17. Sıradayken bu işadamları neredeydi. Trabzonspor potaya girdi işadamları ortaya çıktı. Kim bunlar? Trabzonspor’a yardım etmek istiyorsanız, kulüp orada, yaparsınız bağışınızı, yardım edersiniz. Kulüp de gereğini yapar” ifadelerini kullandı.

Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Trabzonspor camiasının burada dikkat etmesi gereken konuların başında, bu maçı farklı bir havaya getirip, farklı ortamlara taşımanın çok bir esprisi yok. Trabzonspor’un şampiyonluk yarışı içinde olamayacağını ifade eden, Fenerbahçe’nin şampiyonluk adayı olduğunu o dönemde belirten şahıslar, Bugün Türkiye’nin en iyi kadrosunu kursanız, en iyi oyuncularını alsanız bile yine Trabzonspor ile kafa kafayasınız, unutmayın bunu. Trabzonspor 17. sırada bir mücadele verirken bu iş adamları neredeydi. Trabzonspor 17. Sıradayken bu işadamları neredeydi. Trabzonspor potaya girdi işadamları ortaya çıktı. Kim bunlar? Trabzonspor’a yardım etmek istiyorsanız, kulüp orada, yaparsınız bağışınızı, yardım edersiniz. Kulüp de gereğini yapar. Hepimiz Trabzonsporluyuz, sizde Trabzonsporlusunuz ama 17. Sıradayken neredeydiniz. O zaman sesiniz çıkmıyordu, kabuğunuza sinmiştiniz. Şimdi Trabzonspor potaya girdi, şampiyonluk yarışı içinde oldu, kendini ortaya koydu Trabzonspor kulübü, yönetimi ve oyuncusuyla birlikte. Daha düne kadar bu oyunculara çöp diyordunuz? Oyuncuları çöpe atıyordunuz. Neden sahip çıkmadınız oyuncular çöpe atılırken? Ucuz şovmenlikleri bıraksınlar. Trabzonspor sahaya çıkacak, 3 puan alacak. Galibiyete prim vereceğiz? Bırakın bu işleri. 17. Sıradayken alınan galibiyete prim verseydiniz buna değil.”

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor