Caner'in hayalleri gerçek oldu!

Trabzonspor forması giyeceği için heyecanlı olduğunu ifade eden Caner, "Her çocuğun hayalinde Trabzonspor'da oynamak vardır. Bende bunu başaracağım için çok mutluyum. Hayallerim gerçek oldu." dedi.Trabzonspor'da forma giymek ve sahada elinden geleni yapma

Caner'in hayalleri gerçek oldu!

Trabzonspor forması giyeceği için heyecanlı olduğunu ifade eden Caner, "Her çocuğun hayalinde Trabzonspor'da oynamak vardır. Bende bunu başaracağım için çok mutluyum. Hayallerim gerçek oldu." dedi.

Trabzonspor'da forma giymek ve sahada elinden geleni yapmak için çok çalışacağını da belirten Caner, "Trabzonspor'a gelmek kolay değil. Ben bunu başardığım için ilk adımı tamamladım. Ama asıl olan bundan sonraki dönem. Çok çalışarak Trabzonspor'da kalıcı olmak istiyorum. Daha sonra ise kendimi göstererek milli takıma gitmek istiyorum." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor