Canalioğlu'na TS yöneticisinden sert yanıt

Trabzonspor yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tunc’dan kendilerini eleştiren CHP Trabzon milletvekili Volkan Canalioğlu'na  sert yanıt.l Ankara’da bu yıl 7.si yapılan “Her Yönüyle Trabzon "etkinliklerinde yaptığı konuşmada bordo mavili yönetimi eleştiren ve kon

Canalioğlu'na TS yöneticisinden sert yanıt

Trabzonspor yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tunc’dan kendilerini eleştiren CHP Trabzon milletvekili Volkan Canalioğlu'na  sert yanıt.

l Ankara’da bu yıl 7.si yapılan “Her Yönüyle Trabzon "etkinliklerinde yaptığı konuşmada bordo mavili yönetimi eleştiren ve kongre kararı almalarını isteyen Trabzonlu vekil  Volkan Canalioğlu’na cevap yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç’dan geldi

 Tunc Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun açıklamalarının Şikeden 6 yıl üç ay ceza alan  Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ı iki kez ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şirin görünme çabaları olduğunu belirterek”  Seçim sürecinde Trabzonspor’un ismini kullanarak oy isteyip meclisin yolunu tutanların öncelikle sorgulamaları gereken Trabzonspor yönetim kurulunun değil kendilerinin bu kulübe ne verdiğidir. Trabzonspor’un hakkı yendiğinde kılını kıpırdatmayan Volkan Canalioğlu ’da Aziz Yıldırım’ı ziyaret edip haksızlığa uğradığını söyleyen Genel Başkanına şirin gözükmek isteyeceğine birazda kendi gerçekleriyle yüzleşmelidir.

Trabzonspor üzerinden siyasetle pirim yapmaya çalışanları bu kentin insanları iyi tanıyor. Gerektiği yerde de cevabını veriyor. Volkan bey sıradan davranıp kırıp dökmeyi tercih edeceğine olgunluk sergileyip yol gösterici olursa daha fazla saygı görür. Aksi takdirde bu açıklamalarıyla  popülizmden öteye  gidemez.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada siyasilerin Trabzonspor üzerinden siyaset yapmalarına izin vermeyeceğiz"dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor