Canalioğlu pilotları sordu

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’ na Lübnan’ da kaçırılan pilotlarımızın durumunu sordu.Lübnan’da, 9 Ağustos İstanbul-Beyrut seferinin ardından, THY pilotları Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca’ nın ote

Canalioğlu  pilotları sordu

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’ na Lübnan’ da kaçırılan pilotlarımızın durumunu sordu.

Lübnan’da, 9 Ağustos İstanbul-Beyrut seferinin ardından, THY pilotları Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca’ nın otellerine giderken kaçırıldığını belirten Canalioğlu önergesinde  ‘’ 9 Ağustos’dan bu güne kadar, kaçırılan pilotlarımızın durumları ve akıbetleri hakkında tatmin edici bir bilgi kamuoyu ile paylaşılmamıştır.

Bu belirsizlik kaçırılan pilotlarımızın ailelerinde ve yakınlarında büyük bir üzüntüye neden olmaktadır.’’ diyerek Davutoğlu’ na  yazılı olarak cevaplandırılmak üzere şu soruyu yöneltti; Bakanlık olarak; kaçırılan pilotlarımızın özgürlüklerine kavuşmaları için nasıl bir çalışma yürütüyorsunuz?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor