Çalmak yetmedi, bir de mastürbasyon yaptı

 Avrupa Şampiyonası elemeleri için Rovinj kentinde kamp yapan Hırvat oyuncular, bungalov evlerden yapılmış bir otelde kalıyorlardı. Rajkovic uyurken, bir hırsız oyuncunun odasının kapısını kırıp içeriye girdi. Sporcunun 50 Euro'sunu çalan hırsız daha sonr

Çalmak yetmedi, bir de mastürbasyon yaptı

 

Avrupa Şampiyonası elemeleri için Rovinj kentinde kamp yapan Hırvat oyuncular, bungalov evlerden yapılmış bir otelde kalıyorlardı. Rajkovic uyurken, bir hırsız oyuncunun odasının kapısını kırıp içeriye girdi.
 
Sporcunun 50 Euro'sunu çalan hırsız daha sonra hiç beklenmeyecek bir şey yaptı. Dilerseniz bu noktada sözü polise ifade veren Rajkovic'e aktaralım:
 
"Saat 03:00 sıralarıydı ve odamda uyuyordum. Yarım saat sonra güçlü bir nefes alma sesi beni uyandırdı. Gözlerimi açtığımda şok olmuştum. Bir adam dizleri üstünde üstüme çökmüş mastürbasyon yapıyordu. Çığlık atınca hemen toparlandı ve kaçtı."
Rajkovic'in bu olaydan sonra, sorumlulara hayli kızdığı ve güvenliksiz bungalovlarda kalmanın saçma olduğunu vurguladığı öğrenildi. Daha sonra da geceyi takım arkadaşının bungalovunda geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler