Çalımbay'ın 6 yabancı ısrarı!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Polonyalı file bekçisi Pawelek’i yedeğe çekip yerine Serkan'ı oynatarak 6 yabancı oyuncu hakkını kaleci dışında kullanmak istediğini açıklarken pazar günkü maça Bursaspor seyircisinin alınacağı bildirildi.YA

Çalımbay'ın 6 yabancı ısrarı!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Polonyalı file bekçisi Pawelek’i yedeğe çekip yerine Serkan'ı oynatarak 6 yabancı oyuncu hakkını kaleci dışında kullanmak istediğini açıklarken pazar günkü maça Bursaspor seyircisinin alınacağı bildirildi.

YABANCILARDAN ÜST DÜZEY VERİM ALMA HEDEFİ

Kaleci dışındaki yabancı futbolculardan üst düzeyde verim almayı hedefleyen Rıza Çalımbay, son hazırlık maçında attığı gol ve sergilediği performansla Goodfrey’in de hazır olduğu sinyalini vermesi üzerine sahadaki yabancı sayısını artırmak için kalede değişikliğe gitmeyi gündemine aldı. Polonyalı kaleci Pawelek’in yerine transferin son gününde Fenerbahçe’den alınan Serkan’a görev verecek olan tecrübeli teknik adam, böylelikle yabancı hakkını sahada bir başka yabancı futbolcuyla doldurabiylecek.

caykur-rizesporda-calimbayin-6-yabanci-hesabi_5795_dhaphoto2.jpg

"PAWELEK'E SÖYLEDİK"

Yabancı hakkını kale yerine sahada kullanacaklarını ifade eden Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

"Serkan’ın lig tecrübesi var. Türkiye liglerinde görev almış ve ligde en üst düzey bir takımdan transfer ettik. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Pawelek’te bizim için önemli. Ama yabancı hakkımızı sahada kullanmak istediğimiz için Pawelek’i zaman zaman oynatmayacağız. Bu durum kendisine de söylendi. Bunun başka bir yolu yok. Bu işi paylaşarak götüreceğiz. Bu sıkıntıyı bir tek biz yaşamıyoruz. Yabancı kontenjanı nedeniyle ligdeki tüm takımlar bu sıkıntıyı yaşıyor."

BURSASPOR SEYİRCİSİ MAÇI İZLEYECEK

Çaykur Rizespor da, Bursaspor maçı biletleri satışa çıktı. Çaykur Rizespor Kulübü’nden yapılan açıklamada kale arkaları ile bayan ve çocuk tribünü 5 TL, maraton ve kapalı tribün 20 TL, VIP A-B tribünü 60 TL ile VİP protokol tribünü 200 TL olarak belirlendi.

Bu arada Rize İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor taraftarlarının Rize’ye gelişine yönelik bir engel bulunmadığını açıkladı, karşılaşmada takviye ekiplerle güvenlik önlemlerinin alınacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor