Çalımbay resmen Rize'de

Sivasspor'la yollarını ayıran Rıza Çalımbay, ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladı. İmza töreni sırasında açıklamalar yapan Çalımbay, "Yeni bir takıma geldim. Amacımız, Rizespor'u eskiden olduğu gibi başarılı günlerine döndürmektir

Çalımbay resmen Rize'de


Sivasspor'la yollarını ayıran Rıza Çalımbay, ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladı. İmza töreni sırasında açıklamalar yapan Çalımbay, "Yeni bir takıma geldim. Amacımız, Rizespor'u eskiden olduğu gibi başarılı günlerine döndürmektir. Bunun için de çalışmalara başlayacağız" dedi.

Takımı PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkaran kadrodan isimlerin artık 3 kat daha fazla mücadele göstermeleri gerektiğini kaydeden Çalımbay, "Oradaki isimler genç ve yetenekli. Bazı isimlerden de yararlanacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler