Çakıroğlu;"Trabzonspor çalınan hakları var"

Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, "Trabzonspor'un çalınan hakları vardır. Biz bunları hep dile getirdik. Ne hakkı varsa, hepsini alacağız. İnsanların anlamadığı bir şey var. UEFA şikenin önünü kesmek için radikal kararlar aldı. Bu da şu: UEFA'n

Çakıroğlu;"Trabzonspor çalınan hakları var"

Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, "Trabzonspor'un çalınan hakları vardır. Biz bunları hep dile getirdik. Ne hakkı varsa, hepsini alacağız. İnsanların anlamadığı bir şey var. UEFA şikenin önünü kesmek için radikal kararlar aldı. Bu da şu: UEFA'nın verdiği cezaları ülkeler bazındaki federasyonlar kaale almazsa, iç işlerine karışırız." UEFA, TFF'nin verdiği kararı doğru bulmazsa, buraya müdahale hakkına sahip. Bu nedenle herkes şapkasını önüne koymalı. Türkiye'ye zarar vermeden bu işleri bitirmeliler. Trabzonspor'un gün ışığı gibi ortada olan hakları, verilmelidir. Kimsenin hakkı yenilmemeli" şeklinde konuştu.


GÖRÜNTÜ CEZANIN GELECEĞİ YÖNÜNDE
Çakıroğlu, "Bizim de çalışmalarımız var. Disiplin Komitesi'nden ceza gelecek gibi görünüyor. Biz de yakından takip ediyoruz. TFF Yönetimi'nin durumu sorgulanıyor. Pazartesi günü TFF Mali Genel Kurulu için Ankara'da olacağız. Oradaki tavrımızı herkes görecek. Her şey olabilir. Ama genel kurul seçimli genel kurula dönüştürülür demek erken olur. Pazartesi günü göreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler