Çakıroğlu;O hesaplar bana ait değil

Trabzonspor'un Başkan yardımcısı ve  basın sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu facebook'ta kendi adına çılan sahte hesaplardan şikayetçi olduğunu dile getirdi.Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu kendine ait bir Facebook ve twitter hesabı olma

Çakıroğlu;O hesaplar bana ait değil

Trabzonspor'un Başkan yardımcısı ve  basın sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu facebook'ta kendi adına çılan sahte hesaplardan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu kendine ait bir Facebook ve twitter hesabı olmadığını belirterek malesef benim adımı kullanarak açılan hesaplar var. Buradan mesajlar yayınlanmaktadır.Trabzonspor taraftarları sahte hesaplardan yazılanlara inanılmamasını ve bu hesaplara hukuki işlem başlattığını belirtti.Gerek görme meailinde kendisine ait Facebook ve twiter hesabı açacağını belirtti.

Konuya ilişkin Trabzonspor'un resmi sitesinden de açıklama yapıldı.

İşte o açıklama

 

Trabzonspor Başkan Yardımcımız Sebahattin Çakıroğlu'nun şahsına ait herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. Bu isimle açılı hesaplardan yazılan ifadelerin hiçbirinin kendisiyle ilgisi bulunmamaktadır. 
 
Kamuoyuna duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler