Çakıroğlu:İnsanlık suçu işlendi!

Çakıroğlu, "F.Bahçe'yi silin açıklaması, olayın gerginliğiyle, o anda saldırıya uğramamız nedeniyle düşüncemin yanlış ifadesidir. F.Bahçe'ye ve taraftarına büyük saygı duyuyorum. Sözüm Fenerbahçe'yi bu duruma düşürenler Türk sporundan silinmelidir şeklind

Çakıroğlu:İnsanlık suçu işlendi!

Çakıroğlu, "F.Bahçe'yi silin açıklaması, olayın gerginliğiyle, o anda saldırıya uğramamız nedeniyle düşüncemin yanlış ifadesidir. F.Bahçe'ye ve taraftarına büyük saygı duyuyorum. Sözüm Fenerbahçe'yi bu duruma düşürenler Türk sporundan silinmelidir şeklindeydi. Ancak maalesef yanlışlıkla söylediğim bu söz olaylardan daha fazla ön plana çıkartıldı. Bu bir dil sürçmesiydi" ifadesini kullandı.

BOĞAZIMDA 150 DİKİŞ VAR
Çakıroğlu, "Maçtan önce bana sorulan 'Fenerbahçe düşerse buna nasıl bakarsınız' sorusuna 'Hiçbir şekilde sevinmem. Fenerbahçe yöneticilerinin yaptığı şeylerden Fenerbahçe taraftarının hiçbir suçu yok' cevabını vermiştim. Bu sözlerimin arkasındayım. Ama orada canımızı kurtarmaya çalıştık. Dövüşe dövüşe garaja sığındık. Stat güvenliği, güvenlik amiri bizi yumruklamaya çalışıyor. Geçenlerde çok ağır bir ameliyat oldum. Boğazımda 150 tane dikiş var. Stadın güvenlik amiri boğazıma sarılmaya çalışıyor"diye konuştu.

İNSANLIK SUÇU İŞLENDİ
Çakıroğlu şöyle devam etti: Hakimler ve savcıları göreve davet ediyorum. Orada bir insanlık suçu işlenmiştir. Biz Güney Kıbrıs'a gittik. Onlar bile bizi 'adam gibi' ağırladı ve yolcu etti. Biz burada kardeş bir takıma, Türkiye'nin en güzide takımlarından birine konuk olduk. Başımıza gelen budur. İkisinin arasındaki ayrımı insanlar yapsın. İnsanları kışkırtıcı, değersiz ve yönlendirici açıklamalardan dolayı Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun düştüğü durum orta Bizi orada kimse uyarmadı, 'uyardım' diyen yalancıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler