Çakıroğlu:"Gruptan çıkacağımıza inanıyorum!"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Karabükspor galibiyetinin camianın morali ve motivasyonu açısında çok önemli olduğunu belirterek, bordo-mavili takımın laik olduğu yerlere geleceğini söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasınd

Çakıroğlu:"Gruptan çıkacağımıza inanıyorum!"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Karabükspor galibiyetinin camianın morali ve motivasyonu açısında çok önemli olduğunu belirterek, bordo-mavili takımın laik olduğu yerlere geleceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Karabükspor’u 1-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza atan Trabzonspor’da moraller yerine geldi. Kulüp Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, galibiyeti hak ettiklerini belirterek, “Akhisar Belediyespor maçında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Milli ara takıma iyi geldi. Oyuncu arkadaşlarımızın istekli ve arzulu olmaları bizleri çok daha mutlu etti. Bu galibiyetin camiamızın morali ve motivasyonu açısından da büyük bir önem taşıyordu. Alınan bu galibiyet hem Spor Toto Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi için yeni bir başlangıç olmasını arzuluyoruz“ şeklinde konuştu.

Teknik ekibe ve kadroda yer alan oyunculara inandıklarını kaydeden Çakıroğlu, “Hocamızın ve takımımız iyi çalışıyor. İşine sıkı bağlı bir teknik ekip ve mücadele azmi ile dolu bir takımımız var. Her türlü sıkıntıyı aşacak güçteler, önümüzdeki haftalarda oynadıkları futbolun üzerine koyarak iyi futbol sergileyeceklerine inanıyoruz” dedi.

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihlerinde ilk kez gruplara kalma başarısı gösterdiklerini hatırlatan Çakıroğlu, “Trabzonspor geçmişte Güney Kıbrıs Rum takımlarıyla karşılaştı. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Her şey futbolun ortaya koyduğu Fair-play kuralları içinde geçecektir. Takımımızın gruptan çok rahat çıkacağına inanıyorum. Allah'ın izniyle üst turları zorlayacağız” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor