Çakıroğlu: "Trabzonsporlular rahat olsun"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavili kulübün sorunlarını bilerek ve çözümlerini üreterek göreve geldiklerini belirterek, "Trabzonsporlular hiç merak etmesin. Her şeyin üstesinde gelebilecek yönetim göreve geldi" diye konuştu.Tr

Çakıroğlu: "Trabzonsporlular rahat olsun"
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavili kulübün sorunlarını bilerek ve çözümlerini üreterek göreve geldiklerini belirterek, "Trabzonsporlular hiç merak etmesin. Her şeyin üstesinde gelebilecek yönetim göreve geldi" diye konuştu.
Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu, sorunları bilerek ve çözümlerini üreterek göreve geldiklerini ifade ederek, "Uzun bir çalışmanın ardından göreve geldik. Bize oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederiz.
 
Biz bütün Trabzonsporluları mutlu etmek ve arzuladıkları takımı oluşturmak için görevdeyiz. Bütün sıkıntıları biliyorduk ve sorunlara çözüm üreterek iş başındayız. Her şey planladığımız ve beklediğimiz gibi gidiyor. Bir sıkıntımız ve sorunumuz yok. Sıkıntıları aşacak güçteyiz. Hiç kimse, merak etmesin. Her şeyin üstesinde gelecek iradeye sahip bir yönetim, kulübün başında. Bütün Trabzonsporlular rahat olsun" ifadesini kullandı.
 
Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacaklarını kaydeden Çakıroğlu, "Trabzonspor'u hak ettiği yere taşımak için tüm gücümüzle mücadele edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Trabzonspor'da yaşanacak olan değişimi herkes, zamanla görecek. Kulübümüzün haklarını koruma noktasında ortaya koyacağımız irade ve Trabzonsporlular'ın arzuladığı duruşu bu yönetim ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor