Çakıroğlu:" İyi bir forvet alacağız"

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun taraftarlara uygulanan deplasman yasağını protesto etmek için maçı Beşiktaş taraftarları arasında izleme kararına üzerine Beşiktaş yönetiminin de aynı talepte bulunduğu açıklandı.Başkan Yardımcısı Sebahattin

Çakıroğlu:" İyi bir forvet alacağız"

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun taraftarlara uygulanan deplasman yasağını protesto etmek için maçı Beşiktaş taraftarları arasında izleme kararına üzerine Beşiktaş yönetiminin de aynı talepte bulunduğu açıklandı.

Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, karşılaşmayı Başkan Hacıosmanoğlu ile birlikte Beşiktaş tribünlerinde izleyeceklerini ifade etti, "Amacımız şov yapmak değil. Sadece karara tepki göstermek. Alın tedbirlerinizi, tüm taraftarlar maça gitsin" dedi. Sebahattin Çakıroğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Başkanımızın Beşiktaş tribünlerine gitmesi bir erdemdir. Biz düşman değiliz. Kimseyle bir hasımlığımız yok. Gidip Beşiktaş tribününde dostlarımızla maç seyredeceğiz. Onlara da kendi stadımızda yer vereceğiz. Onların da ligin ikinci yarısında Avni Aker’de taraftarların arasında maçı izleme yönünde talepleri var ve izleyecekler. Birbirimizi güldürelim, kırmayalım. Bu keyif oyunu değil mi? Koca koca insanlar, bu işle neden uğraşıyor? İnsanları kırarsak futbolun hiçbir anlamı yok."

"GOL OLDUĞUNDA SEVİNÇTEN ZIPLAMAYIZ"

Sebahattin Çakıroğlu, yönetici olmalarına rağmen tuttukları takımın gol atmasına herkesin sevinmesi gerektiğini de ifade ederken de şunları söyledi:

"Ancak Beşiktaş taraftarlarının arasında maç izlerken onların üzüldüğü anda havaya zıplamayız. Sevinçte, hüzün de futbolun içerisinde olan şeyler. Yeter ki birbirimizi kırmayalım. Beşiktaş maçı tabiki bizim için oldukça önemli. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için de iyi mücadele etmemiz lazım. Avrupa kupasında önemli maçlar oynadık. Beşiktaş da iyi bir takım. Zevkli bir maç olacak."

"TOLGA BEŞİKTAŞ’TA KALEYİ KİMSEYE BIRAKMAYACAK"

Eski kaptanları Tolga Zengin’i Beşiktaş formasıyla izlemenin farklı olacağını da söyleyen Sebahattin Çakıroğlu, bu konuda şöyle dedi:

"Tolga bizim çocuğumuz ve şu anda Türkiye’nin güzide kulüplerinden birinde forma giyiyor. Bize çok büyük katkıları oldu. Gitmek istedi, çünkü oynamak onun hakkı. Önünü açmak bize yakışırdı. Tolga’dan aldığımız para, bizim yaramıza bir merhem değil. Tolga bizim başımızın tacıydı ama şu anda her 2 tarafta bu transferden memnun. Beşiktaş’ta kaleyi kimseye bırakmayıp elinden gelenin en iyisini yapacağından eminim."

"İYİ BİR FORVET ALACAĞIZ"

Merakla beklenen forvet transferi konusuna da açıklık getiren Çakıroğlu, "İyi bir forvet alacağız. İsimler üzerine takıldıkça menajerler, bir çok ismi gündeme getiriyor. Biz bunlara aldanmayacağız. Hiç acele etmiyoruz. Belki geç alacağız ama sağlam ve kaliteli bir forvet alacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler