Çakıroğlu: Artık futbol konuşalım

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Sebahattin Çakıroğlu, katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.İşte Çakıroğlu'nun yaptığı açıklamalar:"Biz ilklerin ekibiyiz diyerek geldik. Biz Fenerbahçe'den daha iyi bir takımız ve bunu göstereceğiz. Arkadaşlarımı

Çakıroğlu: Artık futbol konuşalım

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Sebahattin Çakıroğlu, katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.

İşte Çakıroğlu'nun yaptığı açıklamalar:

"Biz ilklerin ekibiyiz diyerek geldik. Biz Fenerbahçe'den daha iyi bir takımız ve bunu göstereceğiz. Arkadaşlarımız motive olmuş durumda. Lazio ile güzel maç oynadık, şanssız şekilde 2 puanı verdik ancak bu akşam böyle olmayacak. Bu akşam güzel bir maç olacak, iki tarafa da başarılar diliyoruz. Futbolun adaleti olsun, çok terleyen kazansın."

"Yönetim kurulu olarak protokoldeki yerimizi alacağız. Bizler büyük takımız. Amigo gibi davranılmayacak. Ortamı germeye gerek yok, hiçbir şey olmayacak. Trabzonspor yönetiminin, takımının başında olması kadar normal bir şey var mı? Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı ortamı germemeli.

Bizim Fenerbahçe kulübü ile derdimiz yok. "Fenerbahçe küme düşerse üzülürüm" dedim çünkü taraftarın bir suçu yok. Empati yaparak bunu söyledim. Biz Fenerbahçe taraftarına Trabzon'da yer vereceğiz. Yasak var ama isteyen herkes Trabzon'da gelip maç izleyebilir. Bizim şike yapanlarla hak yiyenlerle derdimiz var. Biz bu işin takipçi olacağız. Akşam güzel maç olsun ve artık futbol konuşalım."

"Beşiktaş maçında arkadaşımızın davetlisi olarak farklı bir otelde kaldık. Suadiye'deki otelde kalmamız farklı yerlere çekilmesin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler