Çakır'a dev bir maç daha!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, salı akşamı Manchester United ile Benfica arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesinde düdük çalacak.Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında C Grubu'nda oynanacak Manchester United-Benfica müs

Çakır'a dev bir maç daha!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, salı akşamı Manchester United ile Benfica arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesinde düdük çalacak.

Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında C Grubu'nda oynanacak Manchester United-Benfica müsabakasında görev yapacak. 22 Kasım Salı akşamı TSİ 21.45'te başlayacak ve Old Trafford Stadı'nda oynanacak maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlenecek.

İlave yardımcı hakemlik görevini Tolga Özkalfa ve Süleyman Abay'ın yapacağı mücadelenin dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor