Çakı atan kişi ifade verdi

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan futbol müsabakasında sahaya çakı atan şahsın çakıyı sahaya ağzı kapalı olarak attığı belirtildi.  Trabzon Emniyeti’nin araştırmaları sonrasında Trabzonspor-Fenerbahçe arasındaki maçta saha çakı atan kişinin S.E.

Çakı atan kişi ifade verdi

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan futbol müsabakasında sahaya çakı atan şahsın çakıyı sahaya ağzı kapalı olarak attığı belirtildi. 

 

Trabzon Emniyeti’nin araştırmaları sonrasında Trabzonspor-Fenerbahçe arasındaki maçta saha çakı atan kişinin S.E. olduğu belirlendi.

 

Gözaltına alınan S.E Emniyet’teki ifadesinde “Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçtın 34’üncü dakikasında tribünlerin sahaya atlet atmasından etkilenerek, arka cebimde bulunan 10 santimlik çakımı kapalı halde kimseyi hedef almadan sahaya fırlattım.

 

Çakıyı atarken kimseyi yaralamak gibi bir düşüncem yoktu. Olayı daha önceden planlamadım” dedi.

 

S.E. Emniyet’teki ifadesinin ardından Savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor