Çağlayan Işıklandırılacak

Yapımı 2008 yılında tamamlanan Trabzon Merkez Çağlayan Futbol sahası antrenman amaçlı olarak kullanımını sağlamak amacıyla Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Trabzon ASKF ortaklığıyla ışıklandırılacak. Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürü

Çağlayan Işıklandırılacak

Yapımı 2008 yılında tamamlanan Trabzon Merkez Çağlayan Futbol sahası antrenman amaçlı olarak kullanımını sağlamak amacıyla Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Trabzon ASKF ortaklığıyla ışıklandırılacak. Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Cemalettin Yazıcı “ASKF yönetimiyle örnek bir çalışmaya imza attık. Onlar bize malzeme yardımında bulundular. Bizde gerekli işlemleri yapıp bu sahamız akşamdan da hizmete sunmak için çalışacağız dedi. Futbol il temsilcisi Zeki Kurt ise sahamızın ışıklandırılması buradaki kulüplerimize büyük katkı sağlayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor