Ç. Rizespor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor A.Ş sezonun ilk maçında evinde ağırlayacağı Gençlerbirliği’ni mağlup ederek lige galibiyet ile başlamak istiyor.Spor Toto Süper Ligi’nin yeni Karadeniz ekibi Cumartesi akşamı evinde oynayacağı Gen

Ç. Rizespor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor A.Ş sezonun ilk maçında evinde ağırlayacağı Gençlerbirliği’ni mağlup ederek lige galibiyet ile başlamak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi’nin yeni Karadeniz ekibi Cumartesi akşamı evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Çaykur Rizespor Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde sürdürdü. Tüm futbolcuların katıldığı idmanda futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Çaykur Rizespor’un tecrübeli futbolcusu Cenk Ahmet Alkılıç, iyi bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirterek, “Hedeflediğimiz Süper Lig’e Cumartesi günü ulaşıyoruz. Kamplarımız ve hazırlık maçlarımız güzel geçti. Yeni arkadaşlar ile güzel uyum sağladık. İnşallah Gençlerbirliği maçı ile güzel bir başlangıç yaparak hedeflediğimiz yerlere ulaşmak istiyoruz. Yeni çıkmış bir takımız. O yüzenden Süper Lig’de işimiz zor olacak. Süper Lig’de kolay maç yok. PTT Ligi’ne göre mücadele daha büyük. Zor maç olacağının bilincindeyiz ama bizde iyi bir takımız. Bu maç ile sezonu galibiyet ile başlayarak bu galibiyeti taraftarımıza armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

20130814aw000343_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor