Ç. Rizespor fırsat tepti

Bank Asya 1. Lig 32. hafta maçında, Süper Lig hesapları yapan Çaykur Rizespor sahasında, kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip kritik maçtan, son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere ayrıldı. 20. dakikada Cenk Ahmet Alkıl

Ç. Rizespor fırsat tepti

Bank Asya 1. Lig 32. hafta maçında, Süper Lig hesapları yapan Çaykur Rizespor sahasında, kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip kritik maçtan, son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere ayrıldı.

 

20. dakikada Cenk Ahmet Alkılıç ile öne geçen Çaykur Rizespor, aynı dakikalarda mücadele veren rakiplerinin de puan geride olduğu karşılaşmada, zirveye ortak olarak haftayı tamamlamaya hazırlanıyordu ancak Giresunspor'da Ali Zorlu, 84. dakikada sahneye çıktı ve attığı golle Giresunspor'un kümede kalma ümitlerini korurken Rizespor'u da çok büyük bir avantajdan etti.

 

Bu sonuçla Çaykur Rizespor, 56 puan ve averajla haftayı 5. sırada geçerken Giresunspor 33 puanla, Tavşanlı Linyitspor'un dört puan önünde haftayı noktaladı.

 

Zirve hattında puan durumu şu şekilde oluştu; Elazığpor 58, Kasımpaşa 58, Akhisar Bld. Gençlik 57, Konyaspor 56, Çaykur Rizespor 56.

Çaykur Rizespor gelecek hafta Boluspor ile deplasmanda karşılaşırken Giresunspor, küme düşen Güngörenspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler