BY 17 transferi resmileşti

Trabzonspor'un gol kralı futbolcusu artık resmen Galatasaray'lı oldu. Sözleşmesinde 5 milyon euro getirirse serbest kalır maddesi bulunan Burak Yılmaz Lazio, ve L.Moskova ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca soluğu Galatasaray'da aldıDaha önce Burak

BY 17 transferi resmileşti

Trabzonspor'un gol kralı futbolcusu artık resmen Galatasaray'lı oldu. Sözleşmesinde 5 milyon euro getirirse serbest kalır maddesi bulunan Burak Yılmaz Lazio, ve L.Moskova ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca soluğu Galatasaray'da aldı

Daha önce Burak ile görüşmeye başladığını borsaya bildiren  Galatasaray bu günde  Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 5 milyon euro bonservis bedelini ödediğini borsaya bildirdi.

G.SARAY'IN KAP'A GÖNDERDİĞİ AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve futbolcunun Galatasaray A.Ş.'ye transferi halinde, futbolcunun Şirketimizden başka bir Kulübe bir bedel karşılığında transferi durumunda alacağımız ücretin defaten ödenmesi halinde % 25'inin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde; taksitler halinde ödenmesi halinde her bir taksidin % 25'inin taksitlere ilişkin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından ödeneceğini taahhüt edilmiştir. Transferin sonuçlanmasına müteakip futbolcu ile anlaşmamız kamuoyunun bilgisine sunulacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor