Büyüka'ya şamar gibi cevap

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün akşam Lig TV'de canlı olarak yayınlanan “Süper Final–Süper Buluşma” adlı programda programın sunucusu Şansal Büyüka'nın sorularına şamar gibi cevap verdi. Şansal Büyüka’nın "Trabzon'da futbolcular üzerine bask

Büyüka'ya şamar gibi cevap

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün akşam Lig TV'de canlı olarak yayınlanan “Süper Final–Süper Buluşma” adlı programda programın sunucusu Şansal Büyüka'nın sorularına şamar gibi cevap verdi.

 

Şansal Büyüka’nın "Trabzon'da futbolcular üzerine baskı İstanbul'dan daha fazla" sözüne cevap veren Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Futbol her yerde aynıdır. Trabzon'da nasıl biliyorum ama İstanbul'da bilmiyorum. Trabzon için futbol her şey demek. İşinden ve evinden daha önemli.

 

Futbolu seven oyuncu için Trabzon çok güzel bir yer. Beklentiler büyüdükçe baskılar da büyüyor. İlk geldiğimdeki sorunlarla şimdiki sorunlar çok farklı. Aldığınız iyi sonuçları daha sonra arttıramazsanız sorun büyüyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor