Büyük rekabet!

Trabzonspor, bu sezon en çok verimi orta sahada oynayan oyuncularından alıyor. Zokora, Soner ve Sapara sezon başından beri istikrarlı bir grafik çiziyor. Son haftalarda bu isimlere Adrian da katıldı. Antalyaspor ve Akhisar Belediya maçlarının yıldızı oldu

Büyük rekabet!

Trabzonspor, bu sezon en çok verimi orta sahada oynayan oyuncularından alıyor. Zokora, Soner ve Sapara sezon başından beri istikrarlı bir grafik çiziyor. Son haftalarda bu isimlere Adrian da katıldı. Antalyaspor ve Akhisar Belediya maçlarının yıldızı oldu. Uzun süredir sakat olan Gustavo Colman da iyileşti ve o da Akhisar karşısında formasına kavuştu. Ayrıca Yasin ve Alanzinho’nun da bu sezon başarılı performans sergilemeleri, orta sahadaki forma rekabetini en üst seviyeye çıkardı.

4-4-2’yi tercih ederse...

Şenol Güneş, sezon başından beri belki de en tatlı sıkıntısını yaşıyor. Şu anda orta sahada oynatabileceği, formda olan 7 futbolcusu var. 4-4-2 sistemini tercih etmesi halinde, bu isimlerden 3’ünün yedek kulübesinde oturması gerekecek. Güneş şimdi kara kara kimleri ilk 11’de oynatacağını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor